Despre noi

Agentia Imobiliara CASA ELENA (Casa Vis, str Republicii nr 17, langa SERVICE GSM, intersectia cu Primaria veche) va ofera urmatoarele servicii:

Intermedieri vanzari, cumparari inchirieri apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, paduri, pensiuni, hoteluri in Onesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, Comanesti, Moinesti si comunele din zona

Vizionarile ofertelor sunt gratuite, publicitatea pentru vanzare este gratuita prin intermediul acestui site iar transportul clientilor este gratuit cu masinile firmei. Asiguram inclusiv transportul mobilei si echipa pentru mutat

Toate ofertele vandute sunt scoase zilnic de pe site pentru a nu se creea confuzii, deci daca o oferta dispare de pe acest site inseamna ca a fost vanduta.
Vizionarea acestor oferte este GRATUITA ( NU EXISTA TAXE DE VIZIONARE).

Pentru orice oferta de pe acest site , verificarea actelor ( ipoteci, sechestre, datorii, litigii, etc..) se va face de catre agentia imobiliara Casa Elena in momentul in care se termina negocierile.
NU se da nici un fel de avans de bani pana cand actele nu sunt verificate de catre un notar.
Daca din greseala raman datorii (asociatie, curent, gaze, impozit, caldura, etc...) dupa incheierea unei tranzactii, acestea vor fi acoperite de catre Casa Elena.